Kunstinstallation på Christiansborg

Atelier

Vi er startet med at opbygge Live Art Studio i Alternativts´s grønne fløj, herfra vil kunstneren Michael Brammer producere og skabe de projekter han har i gang i denne tid og samarbejde med hans kunstner-venner og deres assistenter.

Til en start vil vi invitere hele folketinget, alle de folkevalgte til at opleve værket, en af gangen, vi sender dem en skriftlig invitation til en Kunst-Pause med afslappende urtete, her har de mulighed for at spørge ind til værkerne og den intention der ligger bag, kunstneren vil fortælle gæsten om de værker der bliver arbejder på og svare på spørgsmål om alt der befinder sig på sådan et Atelier.

Herefter håber vi på at den folkevalgte politiker har fået en sent-glemt oplevelse og inspiration med mod til at iværksætte sin egen fantasi i en ekstrem grad

Idéen bag Live Art Studio

Det startede med Københavns Politi sammen med Hanne Bech Hansen og forsikringsselskabet TRYG i 2001.

Idéen med at skabe kunst i et udviklende samarbejde med en virksomhed, organisation, instans, forening, institution eller politisk parti, forsatte til Volvo car Corporation i Sverige så til World Economic Forum i Schweiz så til Spar Nord Bank i Aalborg herefter har det været skabt på Holstebro Kunstmuseum, i Arbejdernes Landsbank, ved Den Sorte Diamant på Københavns havn, Galleri Alis i Jægersborggade og i Aakirkeby på Bornholm.

Denne gang er det i samarbejde med Alternativet, Alternativet er kommet i folketinget med 9 mandater, et meget imponerende og overraskende resultat for alle, også de folkevalgte selv.

Det har været i Michael Brammers tanker nogle år, at finde et politisk parti at skabe et samarbejde med og da Alternativet dukkede op, så han den åbenhed der skal til for at skabe et frugtbart samarbejde.

Samarbejdet starter altid helt nøgent (et hvidt lærred) det er det der skal til for at være skabende

Atelieret er opbygget som en filmisk kulisse, indeholdende en arbejdsvæg, gulv med malerpletter, arbejdsborde, kunstmagasiner, skitser, kopper, avisudklip, flasker, racerbiler, sexlegetøj, kolort, kunstige indvolde, falske penge, plastikdyr,

staffelier med blændrammer, igangværende værker, reoler, maling, pensler, værktøj, klude, ler, gips, lak og en gammel grim polstret lænestol med bedstemor-hæklet kludetæppe.

Dele fra alle tidligere udstillinger vil være placeret over det hele, blandt andet, Generosity fra Davos World Economic Forum, flæskestegsbroderet puder, neger-bodybulder-lampetter, numsepillende afklædte kravlende mandfolk som mønster i tæpper, tre små pattegrise i kravlegård, et afhugget hoved af en død mand, samt Melitta kaffemaskine og friskbrygget Irmakaffe.

God fornøjelse til de folkevalgte

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s